Properties of Modified Riemannian Extensions - Gezer, A.; Bilen, L.; Cakmak, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
Нехай M – n-мірний диференційований многовид із симетричною зв’язністю abla, а T^*M – його кодотичне розшарування. В статті вивчаються деякі властивості модифікованого ріманового розширення g_ abla,c на T^*M, яке визначається за допомогою симетричного (0, 2)-тензорного поля c на M. Отримано умови, за яких T^*M, наділене горизонтальним ліфтом ^H\! J майже комплексної структури J та метрикою g_ abla,c, є многовидом Kелера-Нордена. Також представлено властивості кривини зв’язності Леві-Чивіти метрики g_ abla,c. Mathematics Subject Classification: 53C07, 53C55, 53C35.