Some Sharp Estimates for Convex Hypersurfaces of Pinched Normal Curvature - Drach, K. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
В просторах сталої кривини отримано точні оцінки для ширини R-r сферичного шару з радіусами R та r, в який можна помістити гіперповерхню D, що обмежує опуклу область D, за умови, що нормальні кривини D затиснуті між двома додатними константами. У випадку евклідового простору також наведена точна оцінка для відношення R/r. 3а допомогою знайдених оцінок отримано результати щодо стійкості цілком омбілічних гіперповерхонь в просторах сталої кривини. Mathematics Subject Classification: 53C40.