Functional Models in De Branges Spaces of One Class Commutative Operators - Syrovatskyi, V. N. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Для комутативної системи лінійних обмежених операторів T1, T2, які діють у гільбертовому просторі H і жоден з операторів T1, T2 не є стискаючим оператором, побудовано функціональну модель. Цю модель побудовано в просторі де Бранжа для кола. Mathematics Subject Classification: 47B32.