Smarandache Theorem in Hyperbolic Geometry - Kostin, A. V.; Sabitov, I. Kh. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Подано гіперболічну версію теореми Смарандача про педальний багатокутник. Mathematics Subject Classification: 51M09.