On Spectrum of Differential Operator with Block-Triangular Matrix Coefficients - Kholkin, A. M.; Rofe-Beketov, F. S. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Для рівняння Штурма-Ліувіля з блочно-трикутним матричним потенціалом, що росте на нескінченності, побудовано спадні і зростаючі на нескінченності матричні розв’язки. Встановлено структуру спектра диференціального оператора з такими коефіцієнтами. Mathematics Subject Classification: 34K11, 47A10.