Lie Invariant Shape Operator for Real Hypersurfaces in Complex Two-Plane Grassmannians II - Jeong, I.; Pak, E.; Suh, Y. J. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Введено нове поняття D^ -інваріантності відносно узагальненої зв’язності Танаки-Вебстера для гіперповерхні M в G_2(C^m+2) та надано класифікацію гіперповерхонь Хопфа в G_2(C^m+2), чий оператор Вейнгартена є D^-інваріантним в сенсі Танаки-Вебстера. Mathematics Subject Classification: 53C40, 53C15.