Interaction between "Accelerating-Packing" Flows for the Bryan-Pidduck Model - Gukalov, A. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Досліджено взаємодію двох течій, що описують рух типу ’’прискорення-ущільнення’’ у газі із шорсткуватих куль. Використано бімодальний розподіл з максвелівськими модами спеціального виду. Отримано різні умови, які достатні для мінімізації рівномірно-інтегрального відхилу між частинами рівняння Бріана-Піддака. Mathematics Subject Classification: 76P05, 45K05, 82C40, 35Q55.