On Analytic and Subharmonic Functions in Unit Disc Growing Near a Part of the Boundary - Favorov, S. Ju.; Radchenko, L. D. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Знайдено аналог умови Бляшке для аналітичних та субгармонічних функцій в одиничному колі, що зростають не швидше, ніж задана функція φ біля деякої підмножини границі. Mathematics Subject Classification: 30D50, 31A05.