Rate of Decay of the Bernstein Numbers - Plichko, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Показано, що для B-опуклого сепарабельного простору X, довільного банахового простору Y та будь-якої послідовності d_n 0 існує такий обмежений лінійний оператор T : X → Y і b > 0, що для всіх чисел Бернштейна b_n(T) оператора T маємо b^-1d_nb_n(T)bd_n для всіх n. Mathematics Subject Classification: 47B06, 47B10.