Andreev-Korkin Identity, Saigo Fractional Integration Operator and LipL(α) Functions - Jankov, D.; Pogány, T. K. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
До тотожності Андрєєва-Коркіна для функціонала Чебишева з функціями застосовується нерівність Гельдера, коли функціонал складається з функцій Lip_L(α). Отримана верхня межа застосовується до так званого функціонала Чебишева-Сеге, побудованого за допомогою оператора Сеге дробового інтегрування, який нещодавно запропонували Р.К. Саксена та ін. (R.K. Saxena, J. Ram, J. Daiya, and T.K. Pogány. - Integral Tranforms Spec. Funct. 22 (2011), 671-680). Mathematics Subject Classification: 26D15, 26A16, 26A33, 26D10.