On Ideal Amenability of Banach Algebras - Jabbari, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Нехай A – банахова алгебра. Банахова алгебра A називається ідеально аменабельною, якщо всяке неперервне диференціювання A в I^*, де I – двосторонній ідеал A, внутрішнє. Ми розглядаємо ідеальну аменабельність банахових алгебр і представляємо нові результати, отримані для ідеальної аменабельності банахових алгебр та комутативних банахових алгебр. Mathematics Subject Classification: 46H25, 46H20.