On Transmission Problem for Berger Plates on an Elastic Base - Potomkin, M. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2011)
Вивчається нелінійна задача трансмісії для пластини Бергера на пружній підкладці. Пластина складається з термопружної та ізотермальної частин. Задача породжує динамічну систему в підходящому гільбертовому просторі. У статті доведено існування компактного глобального атрактора. Mathematics Subject Classification: 35B41, 35B35.