On Cyclic Functions in Weighted Hardy Spaces - Dilnyi, V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2011)
Через H_σ^2(C_+), 0<σ<+∞, позначимо простір функцій G, аналітичних в C_+={z:Re z>0}, для яких\|G\|:=_-π2<φ<π2 {_0^+∞|G(re^iφ)|^2e^-2rσ|φ| dr}^1/2<+∞.Одержано умови циклічності для функцій GH_σ^2(C_+). Mathematics Subject Classification: 30D55, 30B60, 45E10, 42A38.