Existence of Angular Boundary Values and Cauchy-Green Formula - Aliyev, R. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2011)
Метою статті є знаходження умов на функцію F(z), що визначена в області G і має в G неперервні частинні похідні, за яких справедливі наступні твердження: i) F(z) має майже всюди кінцеві кутові крайові значення F(t) на γ= ∂G;ii) крайові значення F(t) є A-інтегровними на γ;iii) для F(z) має місце аналог формули Коші-Гріна. Mathematics Subject Classification: 30E25, 30E20.