Classification of Uq(sl2)-Module Algebra Structures on the Quantum Plane - Duplij, S.; Sinel’shchikov, S. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Наведено повний перелік структур U_q(sl_2)-модульної алгебри на квантовій площині та надано опис незчисленного сімейства класів ізоморфізму зазначених структур. Для відповідних зображень U_q(sl_2) обчислено композиційні ряди. Обговорюються класичні границі структур U_q(sl_2)-модульної алгебри на квантовій площині. Mathematics Subject Classification: 33A15, 33B15, 33D05.