Blaschke Type Normalization on Light-Like Hypersurfaces - Atindogbé, Cyriaque (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Побудовано та досліджено нормалізацію типу Бляшке на занурених світлоподібних поверхнях з 1-виродженою другою фундаментальною формою. Обговорюються базові приклади і встановлюються фундаментальні рівняння для відповідного канонічного трансверсального векторного розшарування. Як застосування, охарактеризовані Річчі-пласкі 1-вироджені занурення Бляшке. Mathematics Subject Classification: 53C50, 53A1.