On a Class of Verblunsky Parameters that Corresponds to Guseinov’s Class of Jacobi Parameters - Golinskii, L.; Kheifets, A.; Peherstorfer, F.; Yuditskii, P. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Прямі та обернені співвідношення Геронімуса між параметрами Верблунського мір на одиничному колі та параметрами Якобі їх перетворень Сегьо використано для доведення того, що клас Гусейнова матриць Якобі з параметрами _n=0^∞ n(|a_n-1|+|b_n|) відповідає класу параметрів Верблунського a_n→ 0 та _n=0^∞ n|a_n+2-a_n|<∞. Mathematics Subject Classification: 47B36, 42C05.