General Addition Formula for Meromorphic Functions Derived from Residue Theorem - Yosh, Harry (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Мероморфна функція характеризується своєю сингулярністю, а лишки полюсів дають нам різну інформацію щодо функції. У статті розглядаються алгебраїчні співвідношення лишків на деяких мероморфних функціях, з яких отримано загальну форму формули додавання. В якості застосування цієї формули, вивчається формула додавання для раціональної функції, гіпергеометричної функції, еліптичної функції та дзета-функції Рімана. Також обговорюється загальна формула множення на основі попереднього дискурсу. Mathematics Subject Classification: 30D30.