Uniqueness of Solution of the Inverse Problem of Scattering Theory for a Fourth Order Differential Bundle with Multiple Characteristics - Orudzhev, E. G. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Для диференціального розшарування четвертого порядку в L2 (0;+∞) у випадку кратних ±i коренів основного характеристичного полінома виведено систему з чотирьох рівнянь типу Марченка, що дозволяє відновити жмуток за матрицею розсіяння. Доведено єдиність розв’язку оберненої задачі, коли жмуток має чисто неперервний спектр. Mathematics Subject Classification: 34L05, 47E05.