A Paley-Wiener Theorem for Periodic Scattering with Applications to the Korteweg-de Vries Equation - Egorova, I.; Teschl, G. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Розглянуто одновимірний оператор Шредінгера, що є близькодійним збуренням квазіперіодичного скінченнозонного оператора. Отримано необхідні та достатні умови на лівий/правий коефіцієнт відбиття такі, що різниця потенціалів має скінченний носій ліворуч/праворуч, відповідно. Ці результати застосовано для демонстрування результату типу єдиного продовження для відповідного рівняння Кортевега-де Фріза. За допомогою перетворення Міури подібний результат також отримано для модифікованого рівняння Кортевега-де Фріза. Mathematics Subject Classification: 34L25, 35Q53, 35B60, 37K20.