Exploring the Properties of f-Harmonic Vector Fields - Latti, Fethi; Djaa, Nour Elhouda; Gezer, Aydin (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
У цій статті ми ставимо за мету дослідити специфічні характеристики f-гармонічних векторних полів. По-перше, ми досліджуємо властивості f-гармонічного векторного поля Кіллінга, коли воно діє як f-гармонічне відображення між рімановим многовидом, позначеним як (M, g), та його дотичним пучком (T M, g_S), який має метрику Сасакі. Ми наголошуємо на тому, що (M, g) має вигляд або айнштайнівського многовиду, або просторової форми. По-друге, ми досліджуємо властивості f-гармонічного векторного поля між рімановим многовидом (M, g) та його дотичним пучком T M, який має або деформовану метрику Сасакі g_DS, або метрику Муса-Сасакі g_SF. Насамкінець ми завершуємо статтю розглядом прикладів f-гармонічних векторних полів у контексті групи Гайзенберґа. Mathematical Subject Classification 2020: 53C05, 53C07, 58E20