A Logarithmic Extensibility Criterion for a Keller–Segel–Navier–Stokes System in a Bounded Domain - Chen, Miaochao; Chen, Fangqi; Lu, Shengqi; Liu, Qilin (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
Розглянуто систему Келлера-Сеґеля-Нав’є-Стокса в тривимірній обмеженій області, доведено логарифмічний критерій руйнування локальних сильних розв’язків, використано L^p-метод, L^∞-метод та оцінку максимальної регулярності параболічного рівняння. Mathematical Subject Classification 2020:22E46, 53C35, 57S20, 35Q30