Iossif Ostrovskii’s Work on Entire Functions - Eremenko, Alexandre; Sodin, Mikhail (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Теорiя цiлих функцiй та її застосування були в центрi уваги Й.В. Островського протягом усiєї його кар’єри. Вiн зробив важливий внесок у декiлька галузей цiєї теорiї, i багато з його праць мали важливий вплив на подальшi дослiдження. У цiй статтi ми розглядаємо декiлька з його досягнень. Mathematical Subject Classification 2020: 30D20, 34L05