A Special Case of a Conjecture of Hellerstein, Shen, and Williamson - Langley, J. K. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
У роботі доведено спеціальний випадок гіпотези Геллерштайна, Шена і Вільямсона щодо недійсних нулів похідних дійсних мероморфних функцій. Mathematical Subject Classification 2020: 30D20, 30D35