On Some Weighted Classes of m-Subharmonic Functions - Zaway, Mohamed; Hbil, Jawhar (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
У цiй роботi ми вивчаємо клас E_m(Ω) m-субгармонiчних функцiй, введений Лю в [18]. Ми доводимо, що збiжнiсть мiр Гессе виводиться зi збiжностi вiдносно m-ємностi для функцiй, що належать E_m(Ω) тазадовольняють певнi додатковi умови. Далi ми розповсюджуємо цi результати на клас E_m,χ(Ω), який залежить вiд заданої дiйсної функцiї χ. Дано повну характеризацiю цих класiв за допомогою мiри Гессе, атакож теорему пiдпродовження вiдносно E_m,χ(Ω). Mathematical Subject Classification 2020: 32W20, 32U05, 32U15, 32U40