On a Schrödinger–Kirchhoff Type Equation Involving the Fractional p-Laplacian without the Ambrosetti–Rabinowitz Condition
У цiй статтi ми розглядаємо iснування та множиннiсть багатьох слабких розв’язкiв для наступного дробового рiвняння типу Шредiнгера–Кiрхгофа: align* (a+b_R^2N |u(x)-u(y)|^p|x-y|^N+ps dxdy)^p-1 & × (-Δ)^s_pu+λ V(x)|u|^p-2u & =f(x,u)+h(x) in R^N,align* де N > sp, a,b > 0 — константи, λ — параметр, (-Δ)^s_p — дробовий p-оператор Лапласа з 0 < s < 1 < p < ∞, нелiнiйнiсть f(x,u) i потенцiальна функцiя V (x) задовольняють деякi прийнятнi припущення. За таких умов одержано деякi новi результати для достатньо великих λ >0 шляхом застосування варiацiйних методiв. Mathematical Subject Classification 2020: 35A15, 35J60, 35R11, number=1, journal=Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, author=Bouabdallah, Mohamed and Chakrone, Omar and Chehabi, Mohammed, year=2024, month=Квіт, pages=41–65