Some Results on Tangent Bundles with Berger Type Deformed Sasaki Metric over Kählerian Manifolds - Gezer, Aydin; Zagane, Abderrahim; Djaa, Nour Elhouda (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2023)
Нехай Mозначає келеровий многовид, оснащений майже комплексною структурою J i рiмановою метрикою g, а TM є його дотичним розшаруванням з метрикою Сасакi, деформованою за типом Берже. У цiй статтi, по-перше, ми знаходимо всi форми тензорiв рiманової кривини TM. По-друге, ми шукаємо умови, за яких векторне поле є гармонiчним вiдносно метрики Сасакi, деформованої за типом Берже, та наводимо кiлька прикладiв гармонiчного вектора поля. На завершення, ми дослiджуємо гармонiйнiсть вiдображень мiж рiмановим многовидом та дотичним розшаруванням iншого рiманового многовиду i навпаки. Mathematical Subject Classification 2020: 53C07, 53C55, 53A45